Emelő-toló erkélyajtó

Ahol a nappali véget ér, ott kezdődik a kert. A határok gyengéd elmosódásával az emelő-toló erkélyajtó létrehozza a legszebb kapcsolatot a tágas otthon és a zöld természet között. A Kömmerling emelő-toló rendszere átmenet nélkül biztosítja a tágas életteret otthonában.
  • Kömmerling emelő-toló erkélyajtó

    Kömmerling emelő toló erkélyajtó

  • Kömmerling emelő-toló erkélyajtó

    Kömmerling emelő toló erkélyajtó

Kömmerling emelő toló erkélyajtó
A Kömmerling emelő-toló erkélyajtóit – legyen szó a Futur vagy az MD88 profilokról – azoknak ajánljuk, akik olyan panorámás kilátással vagy kertkapcsolattal rendelkeznek, amit szívesen közelebb hoznának lakóterükhöz. Miért ne érezhetné akár bent is a kertben magát?

Nem csupán családi felhasználásra ajánljuk a terméket. Szállodák, éttermek, közösségi terek üzemeltetőinek is elengedhetetlen egy ilyen, a széles panorámás kilátás lehetőségét megteremtő erkélyrendszer.

Az emelő-toló rendszerek az új kor adta kihívásokra válaszolnak. A lakóépületek kialakított nyílásai az elmúlt évtizedekben hihetetlen változáson mentek keresztül. A klasszikus 90*210 cm erkélynyílásokat felváltották a több fény beengedését biztosító, hatalmas panorámák. Egy-egy családi ház erkélyrendszere nem ritkán eléri a 15-20 m2 felületet. Ezt a hatalmas felületet csak minőségi és külön erre a célra megtervezett emelő-toló erkélyrendszerekkel lehet beépíteni.

A Kömmerling két profilból tervezett rendszert ajánl figyelmükbe. Az egyik a FUTUR 70, a másik pedig az MD88 profilcsalád.
Kömmerling emelő toló erkélyajtó
Az emelő-toló erkélycsalád hőszigetelési értékben nem tudja felvenni a versenyt a normál erkélyajtókkal. Nem is erre a célra fejlesztették ki az ajtót. A rendszer célja, hogy a nagy panorámán keresztül a természetet közelebb varázsolja otthonunkhoz. Mindezt úgy, hogy közben a lehető legtöbb természetes fényt juttassa be életterünkbe.

Ennek a célnak van előnye és bizonyos fokig hátránya is. Ilyen hátrány a hőszigetelési érték csökkenése. Ez a hőátbocsátási értékcsökkenés természetesen nem olyan nagy mértékű, hogy a komfortérzetét csökkentené, sőt a látvány és a minőség mindenért kárpótolni fogja Önt.

Egy emelő-toló erkélyajtó esetében a FUTUR 70 profilból készült erkélyajtó hőátbocsátása: Uw: 1.7 W/m2K, míg az MD88 esetében az Uw: 1.3 W/m2K. Az MD88 emelő-toló erkélyajtó hőszigetelési értéke kimagaslik a hasonló kategóriás rendszerek közül.

Kömmerling emelő toló erkélyajtó árak

Kömmerling emelő toló erkélyajtó

Kömmerling emelő-toló erkélyajtó letölthető dokumentumai

Kömmerling emelő toló erkélyajtó

Kérjen ajánlatot emelő-toló erkélyajtóra!

Kattintson ide