Kömmerling Futur 70 ablak

Kérjük, fogadja érdeklődéssel a valódi német alapanyagból gyártott, öt légkamrás, műanyag nyílászáró-rendszerünket. A fokozott hőszigeteléssel rendelkező ablakcsaládot azoknak a kedves vásárlóknak szánjuk, akik a magas műszaki tartalmat, kiváló hőszigetelési képességet keresik a kitűnő ár-érték arány megtartásával!
  • slidebg2

    Kömmerling Futur 70 ablak

    Kiváló ár-érték arányt képvisel.

  • slidebg2

    Kömmerling Futur 70 ablak

    Kiváló ár-érték arányt képvisel.

Ajtó Profil Kömmerling Euro Futur Classic 70
Profil gyártási helye Pirmasens Germany
Ablak összeszerelése Magyarország
Technológia Greenline
Műszaki tartalom Kömmerling MD 88 ablak
Légkamra száma 5 légkamra
Tok mélysége 70 mm
Tok/szárny mélysége 89,5 mm
Profil hőátbocsátása Uf: 1.2 W/m2K
Profil alapszíne Selyemfényű fehér
Választható szín Renolit fólia / RAL
Alapüvegezés 24 mm/meleg perem + három réteg (4lowe/16/4float + Argon)
Üveg hőátbocsátása Ug: 1.0 W/m2K
Extra üvegezés 40 mm/meleg perem + három réteg (4lowe/14/4float/14/4 lowe + Argon)
Üveg hőátbocsátása Ug: 0.6 W/m2K
Tömítés Ütközőtömítés 2x + üvegezőtömítés
Tömítés színe papirusz fehér
Vasalat típusa GU Unijet /Hibásműködtetés-gátló / Résszellőzés Erkélyajtónál huzatzár, ajándék fogantyúval
Szélellenállás C5/B5 osztály
Csapóeső-ellenállás 9A osztály
Légáteresztés 4 osztály
Hanggátlás 32-46 dB
Betörésgátlás RC2 (opció)
Teljes szigetelési érték Uw érték: 24 mm/két réteg: 1.2 W/m2K
Uw érték: 40 mm/három réteg: 0.97 W/m2K

Kömmerling Futur 70 ablak árak

img

Kömmerling Futur 70 ablak letölthető dokumentumai

img
FUTUR 70 ablakot azoknak ajánljuk, akiknél a költségek pontosan meg vannak tervezve. Kiváló szigetelőképesség és műszaki tartalom jellemzi a Futur 70 műanyag ablakrendszert! Remek megoldás azoknak, akik ideális költséghatékonyság mellett a legjobb terméket keresik otthonukba. A Futur 70 nyílászárók olyan plusz kiegészítőkkel vannak felszerelve, melyektől egyediek a hazai piacon. A Kömmerling azokra a családokra vagy közületi felhasználókra gondolt a 70 mm mélységű profiljával, akik a megbízható működést keresik kiváló ár-érték arányban. A Futur 70 rendszer hőszigetelési értéke tudja mindazt, amit egy 74-76 mm vastag (ál)hatkamrás műanyag ablak értékei tudnak. Megbízhatósága már-már legenda! Ár-érték arányban az egyik, ha nem a legjobb nyílászáró a PVC homlokzati brand világában! Szívből ajánljuk tehát a Futur 70-et azoknak a családoknak, döntéshozóknak, akik magas minőség mellett költségeket szeretnének csökkenteni! Ezt a magas kategóriát mindenki megengedheti magának.
Azt már tudjuk, hogy kiknek tervezte a Kömmerling a Futur ablakokat, de most azt is megtudjuk, hogy hova érdemes beépíteni ezt a terméket. A Futur 70 ablakrendszerek családi házakhoz, panelépületekhez, hétvégi házakhoz és közületi felhasználásra lettek tervezve. Továbbá a szállodák és irodai épületek szigorú szabályozású előírásait is képesek teljesíteni. Ez az ablakcsalád „rendszerben gondolkodik”, hiszen az emelő-toló erkélyajtók kivételével minden szerkezet egymás mellé sorolható, legyen az ablak, bejárati ajtó, erkélyajtó vagy bukó-toló erkélyajtó. Íves, kör és alakos szerkezetek gyártása sem jelent problémát ennek az ötkamrás profilból készült nyílászárónak. Bátran ajánljuk a Kömmerling öt légkamrás PVC nyílászáróit. Látogasson el Ön is az ország több pontján megtalálható Kömmerling értékesítési pontokba.
Megbízható működésnek két alapja van, melyből az egyik a masszív műanyagszerkezet, míg másik a GU Unijet vasalatcsalád. A műanyag külső és belső héjszerkezete eléri a 2,7 mm vastagságot, ami erős tartást biztosít az ablaknak. A műanyag nem tartalmaz krétaporos adalékokat, ezért a tok és a szárnyszerkezet nem rideg és nem törik, felülete pedig sima és UV-stabil, ezáltal könnyen tisztítható. A GU vasalat pedig megoldja a nagy ciklusszámra tervezett működési feladatokat. A Gretsch-Unitas vállalatcsoport vasalatai világszerte kitűnnek a magas és többszörösen minősített anyagminőségükkel. Hosszú távú használhatóságát a ferGUard felületkezelés biztosítja. Nem véletlen, hogy a nagy teherbíró-képességnek köszönhetően a Futur ablak nem 36 mm-es, háromrétegű üveget kap, hanem az extrém 0.6 W/m2K értéket produkáló, 40 mm vastag hőszigetelt üveget. Ezt nagyon kevesen biztosítják az Ön számára! A nyílászáróhoz alkatrészek, bővíthető kiegészítők folyamatosan megvásárolhatók. Esetleges meghibásodáskor pedig nem kell tartania az alkatrész beszerzésétől, mert a magyarországi nagykereskedelmi egységekből és az ablakgyártótól egyszerűen beszerezhető minden, rövid határidővel. Próbálja ki Ön is a Kömmerling megbízhatóságát! Előtte természetesen ajánljuk az országban megtalálható értékesítő pontokat, ahol megtekintheti az ablakokat és a bejárati ajtókat.
Alapesetben minden kereskedési pont 24 mm vastag, kétrétegű hőszigetelt üveggel értékesíti a Futur ablakokat. Hőszigetelési értéke Ug: 1.0 W/m2K Hanggátlása 32 dB A háromrétegű üvegnél komoly piaci ereje van a Kömmerlingnek. Az általánosan használt 36 mm vastag és háromrétegű üveg helyett a Futur 70 egy 40 mm vastag üvegrendszert kap, komoly Ug (üveg hőszigetelése) értékkel. Hőszigetelési értéke Ug: 0.6 W/m2K Hanggátlása 36 dB Az ablakok még számtalan üvegezési lehetőségeket kínálnak Önnek. (SC) hanggátló üveg Biztonsági üveg (ESG) edzett üveg Katedrál üveg Stopsol üveg Parsol üveg Színes üvegek Festett üvegek Az üvegtípusokkal kapcsolatos információkról érdeklődjön a kereskedelmi pontokban!
Kattintson ide

Kérjen ajánlatot műanyag ablakra!