Műanyag ablak

Két ablakcsaláddal várja Önt a Kömmerling Magyarországon. A kiváló hőszigetelési és statikai tulajdonsággal rendelkező AD76 rendszerrel, mely a piac legszélesebb körben alkalmazható 5 légkamrás terméke.  Az MD88 – 7 kamrás nyílászáró pedig már passzív értéket képvisel.

Kömmerling AD76 ablak

Kömmerling AD76 ablakot azoknak ajánljuk, ahol a költségek pontosan meg vannak tervezve. Kiváló szigetelőképesség és műszaki tartalom jellemzi az AD76 műanyag ablakrendszert. Remek megoldás azoknak, akik költséghatékonyság mellett a legjobb terméket keresik otthonukba. AD76 ablakok talán a legszélesebb körben tudnak megoldást kínálni a vásárlóknak. Tud jobb 5 kamrás ablakot a piacon?

Kömmerling MD88 ablak

Kömmerling MD88 PLUSZ ablakrendszernél elsődleges szempont a kiemelkedő hőszigetelési teljesítmény. Ezért olyan energetikai felújításokhoz ajánljuk, ahol fokozott energiatakarékos vagy passzív jellegű épületekkel terveznek. Az ablak szigetelési hatékonysága mellett, a maga 88 mm-es beépítési mélységével hihetetlen stabilitást nyújt a hosszú-távú használathoz. Passzív értékű ablakrendszer.

Kérjen ajánlatot műanyag ablakra!

Close Menu